Táborok Túrák gyerekeknek

Túrák gyerekeknek
Játékos természetismeret

2018. május 12. szombat: MADARAK ÉS FÁK NAPJA
A Botanicon tankert madárbarát kertjének bejárása, fészkek, odúk, madárhangok megfigyelése. Erdei madárles kirándulással, majd játszótéri program.

2018. június 9. szombat: ERDŐKÓSTOLÓ SÉTA
Kirándulás szezonális gyógynövényeket keresve. Erdei fűszernövény gyűjtés és felhasználás, kóstolás. Végül játszótéri program.

Hasznos program a gyereknek, szabad szombat a szülőnek!

A programok 10-17 óráig tartanak, az időjárástól függően 1-5 órát töltünk a szabadban. A séták hossza kb. 3-7 km. A programot 5-12 éves gyermekeknek ajánljuk. Kiindulási és érkezési helyszín: Botanicon Kert Klub és Hill-top Tanoda (1121 Budapest, Kázmér út 51.), természetvédelmi terület közelében. A gyermekeknek ebédet és uzsonnát biztosítunk. A kirándulásokat rossz idő esetén is megtartjuk, de rövidített időtartamban. A fennmaradó időben saját kerti játszóterünkön vagy tornaszobánkban mozoghatnak a gyerekek, illetve szerepjátékok, társasjátékok, természetismereti és mesekönyvek is rendelkezésükre állnak.
Az időjárásnak megfelelő, erdei utakhoz való ruhát és cipőt, valamint hátizsákban innivalót kérünk! Távcsőt, fényképezőgépet, iránytűt, határozókönyvet szabad hozni.
A túrák ára természetismereti programmal, étkezéssel, saját létesítményeink használatával 10.000 Ft/nap/gyermek. Bővebb információk: 06-30-895-5395, info@botanicon.hu

Jelentkezés ide kattintva

 Cím: 1121 Budapest, Kázmér út 51. · Telefonszám: 06 (30) 895-5395 · E-mail cím: info@botanicon.hu