Környezettudatos

élménybázis

Hill-top Családi Napközi - Átölel a természet

Még vannak szabad férőhelyek a 2017/2018-as nevelési évre!

Felvétel: az üres helyekre a felvétel folyamatos, 1-6 éves gyermekeket várunk.

Új csoportunk 2017 szeptemberében indul. 


Bővebb információk: www.hilltoptanoda.hu

 

Javasoljuk, hogy látogasson el hozzánk, ismerje meg csapatunkat, környezetünket. Hozza el gyermekét, figyelje meg, hogy érzi magát nálunk! Tornaszobánk, fejlesztőjátékaink, kertünk és mászókáink térítésmentesen kipróbálhatók. Nemcsak gyermekeket, hanem családokat várunk. Jöjjön el hozzánk, kérjen időpontot: info@hilltoptanoda.hu   06-30-895-5395

 

A Hill-top Tanoda (Családi Napközi) Budán a hegytetőn, egy csöndes zsákutcában, természetvédelmi terület mellett található. A közeli erdő, s szépen gondozott kertünk játszótere a gyermekek mozgásigényét kielégíti, igyekszünk minél több időt a friss levegőn tölteni.

 

A Családi Napközi kiscsoportos napközbeni ellátási forma, melynél minden gyermek kiemelt figyelmet, szerető gondoskodást kap. Így könnyebb a beilleszkedés, rövidebb a beszoktatási idő, kevesebb a betegség, s teljesíthetők az egyéni igények. Minden kisgyerek ezt érdemelné!

 

Az üzemeltetéshez szükséges engedélyekkel rendelkezünk, nívós környezetben fogadjuk a gyermekeket. Táplálékallergiás gyermeket is szívesen látunk, étkeztetését otthonról hozott étellel tudjuk megoldani. A gyermekek érdekében igyekszünk az egyéni kéréseknek eleget tenni.

 

Jöjjön el hozzánk, kérjen időpontot! Szeretettel várjuk!

 

Információk: Szalontai Kriszta    info@hilltoptanoda.hu     06-30-895-5395


Facebook oldalunk: www.facebook.com/hilltoptanoda