Környezettudatos

élménybázis

NYÁRI TÁBOROK gyermekvasutas kirándulással 5-12 éves gyermekeknek

Helyszín: Botanicon Tankert és Hill-top Tanoda (1121 Budapest, Kázmér út 51.).

Érdeklődés: kertklub@botanicon.hu    06-30-895-5395

 

2017. augusztus 21-25. TERMÉSZETISMERETI TÁBOR – terepszemle

EZ A TURNUS BETELT! Az érdeklődőket várólistára írjuk.

Tájékozódás és viselkedés az erdőben, térképhasználat, meteorológiai megfigyelések, vadon élő állatok és növények megfigyelése, erdészeti alapismeretek, mini teljesítménytúra rajzolt itinerrel, gyermekvasutas kirándulás játszótérre. 5 napos tábor, ára 40.000 Ft.

2017. augusztus 28-31.: KERTÉSZTÁBOR – egészséges életmód
Csíráztatás, gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények megismerése, a Gyógynövény tanösvény bejárása, limonádé- és salátakészítés, a táplálkozás és a mozgás fontossága, gyermekvasutas kirándulás játszótérre. 4 napos tábor, ára 32.000 Ft.

 

* JELENTKEZÉS TÁBORBA IDE KATTINTVA *

 

Bővebb információk a tábor címére kattintva vagy ITT

 
Fejlesztő játékokNapközis táboraink naponta 8-16.30 óráig tartanak. Programjainkat 5-12 éves gyermekeknek ajánljuk. Rossz idő esetén a foglalkozásokat teremben tartjuk, jó időben kirándulunk vagy a kertben tevékenykedünk. Házunk közelében természetvédelmi terület kezdődik, mely erdei kirándulásaink kiindulópontja. A foglalkozások mellett sok szabad játékot is biztosítunk: játszótér és tornaszoba, társasjátékok, szerepjátékok, logikai játékok várják a gyermekeket.

 

 

TornaszobaHelyszín: Budapest, XII. kerület (térkép itt)

Az ötnapos turnusok ára: 40.000 Ft. Az ár tartalmazza a napi egy meleg és két hideg étkezést, a kirándulás, a programok és anyagok díját. Törzsvendégeink, a testvérek, és akik legalább két turnusba jelentkeznek, 5% kedvezményt kapnak. A táborokat minimum 8 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Érdeklődés: Szalontai Kriszta

kertklub@botanicon.hu   06-30-895-5395