Környezettudatos élménybázis

BOTANICON TANODA - MAGÁNTANULÓI CSOPORT szerveződik Budapesten a XII. kerületben: gyermekfelügyelet magántanulóknak vizsgára felkészítéssel, tehetséggondozással, környezeti neveléssel, kirándulással és kulturális programokkal. NYÍLT NAPOK: 2018. április 7-én és 21-én szombaton 15-17 óráig.

Jelentkezés: tanoda@botanicon.hu

Botanicon Tanoda

Tanulócsoport

Gyermekfelügyelet Budán, XII. kerületi zöldövezetben általános iskolás magántanulóknak vizsgára felkészítéssel, tehetséggondozással, mozgásfejlesztéssel, környezeti neveléssel, kirándulással és kulturális programokkal.

Részletek

Kiknek ajánljuk?

Akiknek egyszerre sok és kevés az, amit az iskolarendszerű oktatás nyújt. Sok, mert a gyerekek egész nap a padban (majd otthon) görnyednek rutinfeladatokkal, és kevés, mert az osztálylétszám miatt az egyéni igényekre nem tudnak odafigyelni a pedagógusok.

Részletek

Ki lehet magántanuló?

A köznevelési törvény szerint tankötelezettségét bárki teljesítheti magántanulóként is, akinek ezt a státuszt kérvényezi szülője az iskola igazgatójánál. Segítünk abban, hogy a gyermekkor a gyermekről szóljon, ne a tananyagról.

Részletek

Táborok

Könyveink

Szalontai Kriszta könyvei a kertbe, a természetbe szólítják az olvasókat.

A KERTpedagógia szülőknek és pedagógusoknak íródott, a gyermekekkel való kertészkedés örömeiről és fejlesztő hatásairól szól.
A Gyógynövények és tanösvények című könyv pedig 70 féle gyógynövényt és 35 gyógynövényes kirándulóhelyet mutat be évszakos bontásban.

A könyvek kaphatók a könyvesboltokban vagy kedvezményesen megrendelhetők a Kornétás Kiadó telefonszámán: 06-1-359-6461

KERTpedagógia
Gyógynövények és tanösvények

Cím: 1121 Budapest, Kázmér út 51. · Telefonszám: 06 (30) 895-5395 · E-mail cím: info@botanicon.hu