Táborok Információk

Az előző három évben 18 sikeres tábort tartottunk. 2018-ban is szeretettel várjuk a gyerekeket! Programjainkat 5-12 éves gyermekeknek ajánljuk. Napközis táboraink naponta 8-16.30 óráig tartanak. Rossz idő esetén a foglalkozásokat teremben tartjuk, jó időben kirándulunk vagy a kertben tevékenykedünk. Házunk közelében természetvédelmi terület kezdődik, mely erdei kirándulásaink kiindulópontja. A foglalkozások mellett sok szabad játékot is biztosítunk: játszótér és tornaszoba, társasjátékok, szerepjátékok, logikai játékok várják a gyermekeket.
Helyszín: Botanicon Kert Klub és Hill-top Tanoda, 1121 Budapest, Kázmér út 51. (Térkép a Kapcsolat menüpontban található.)

A táborok 5 napos turnusokban kerülnek megrendezésre, az augusztus 21-én kezdődő turnus 4 napos. Minden turnus ára 42.000 Ft. Az ár tartalmazza a napi egy meleg és két hideg étkezés, a kirándulás, a programok és anyagok díját. A táborokat minimum 8 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.  

* JELENTKEZÉS TÁBORBA IDE KATTINTVA

MINDEN JELENTKEZÉST VISSZAIGAZOLUNK! Ha két napon belül nem kap választ, kérem keressen telefonon vagy e-mailben.Cím: 1121 Budapest, Kázmér út 51. · Telefonszám: 06 (30) 895-5395 · E-mail cím: info@botanicon.hu