Jogi közlemény

Jogi közlemény – Botanicon Kertpedagógiai és Kereskedelmi Kft.


A Botanicon Kertpedagógiai és Kereskedelmi Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában sokszorosítani, másolni, újraközölni, terjeszteni vagy tárolni. Ugyancsak tilos a tartalomból eredő, illetve azon alapuló bárminemű anyag vagy mű készítése, átdolgozása, ideértve a betűtípusok, ikonok, gombok, linkek, szöveg, kép, grafika, logo, fotó, hang-, kép- és videoanyag készítése, előzetes engedély nélküli forgalmazása és árusítása.
A honlap tartalmának bármilyen üzleti jellegű felhasználásához a Botanicon Kertpedagógiai és Kereskedelmi Kft. előzetes, írásbeli hozzájárulása szükséges. A felhasználóknak tiszteletben kell tartaniuk a tartalomhoz kapcsolódó összes szerzői és más típusú jogot.

 

A Botanicon Kertpedagógiai és Kereskedelmi Kft. fenntartja a jogot a honlap tartalmának előzetes bejelentés nélküli változtatásra, valamint a honlapra már felkerült adatok, információk kiegészítésére, illetve azok visszavonására.
A honlapot a felhasználók kizárólag saját felelősségükre használhatják. A felhasználók a honlap használatával tudomásul veszik, hogy a Botanicon Kertpedagógiai és Kereskedelmi Kft. nem felelős a felhasználók számítógépében bekövetkezett hibáért, vírus által okozott kárért vagy bármilyen adatvesztésért, továbbá a felhasználók számítógépéhez, illetve hálózatához való jogosulatlan hozzáférésért.


A Botanicon Kertpedagógiai és Kereskedelmi Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapján megjelenő információk mindenkor megfeleljenek a valóságnak. Mindazonáltal az esetlegesen előforduló hibákért, hiányosságokért elnézésüket, illetve megértésüket kérjük.


Cím: 1121 Budapest, Kázmér út 51. · Telefonszám: 06 (30) 895-5395 · E-mail cím: info@botanicon.hu