Botanicon Tanoda Tanulócsoport

Jelenleg nem tudunk új gyermekeket felvenni.

Gyermekfelügyelet  magántanulóknak vizsgára felkészítéssel, tehetséggondozással, mozgásfejlesztéssel, környezeti neveléssel, kirándulással és kulturális programokkal. A gyermekkor szóljon a gyermekről! Olyan gyermekeket várunk, akik tanulmányaikat magántanulóként  szeretnék elkezdeni vagy folytatni. "KISTESTVÉRÜNK" A HILL-TOP TANODA, ahová 1-6 éves gyermekek járnak. Bővebb infók a Családi Napközi menüpontban.

Érdeklődés: 06-30-895-5395,     info@botanicon.hu  Az ismerkedéshez táborainkat ajánljuk. Imádjuk a táborainkat, gyerekek és nevelők egyaránt. Arra gondoltunk, miért ne lehetne az egész tanév olyan, mint a tábor? Hangulatában, szemléletében, egy gyönyörű helyszínen. Programjaink népszerűségén felbuzdulva, Botanicon Tanoda néven magántanulói csoportot indítunk azoknak a gyermekeknek, akik az állami iskolarendszeren kívüli, kislétszámú közösséget keresnek. Mi a kötelező tananyag gyakoroltatásán kívül mindennapos mozgásfejlesztést, gyakori erdei kirándulást és kulturális programokat, valamint változatos projekteket kínálunk. Az élménypedagógia eszközeivel támogatjuk a tananyag elsajátítását és tanulásmódszertani segítséget is adunk, hogy a félévi vizsgák a gyermekeknek sikerélményt jelentsenek.
Ugyanakkor nem a kötelező tananyag elsajátítására fektetjük a hangsúlyt, hanem nap mint nap egy „élhető világ” létrehozásán fáradozunk egy olyan közösségben, ahol a csoport tagjai egyenlőek, együtt döntenek a programokról, együtt dolgoznak a feladatok megoldásán és együtt örülnek a közös sikereknek. Ebben az elfogadó, támogató légkörben elsődlegesnek tartjuk a környezeti nevelést, hiszen csak természeti és társadalmi közegünk megismerésével érthetjük meg gyökereinket, s határozhatjuk meg utunk célját. Itt minden rólunk szól, az egyéni igényeket, a napi hangulatot, az évszakok adta lehetőségeket figyelembe vesszük, életünket magunk alakítjuk. Télen korcsolyázni megyünk, nyáron színdarabot rendezünk a kertünkben. KIKNEK AJÁNLJUK TANODÁNKAT? Tovább olvasom...


Cím: 1121 Budapest, Kázmér út 51. · Telefonszám: 06 (30) 895-5395 · E-mail cím: info@botanicon.hu