Botanicon Tanoda Kiknek ajánljuk?

Jelenleg nem tudunk új tanulókat felvenni.

Kiknek ajánljuk Tanodánkat? Akiknek egyszerre sok és kevés az, amit az iskolarendszerű oktatás nyújt. Sok, mert a gyerekek egész nap a padban (majd otthon) görnyednek rutinfeladatokkal, és kevés, mert az osztálylétszám miatt az egyéni igényekre, a tehetségre nem tudnak odafigyelni a pedagógusok. A Botanicon Tanodában kis létszámú csoportokkal dolgozunk, s az erdőben, a piacon, a múzeumban mutatjuk meg, mire jó az az alaptudás, amit az általános iskola vár el a gyermekektől. Kivisszük őket az életbe, használható információt adunk át.
Tervezett órarendünk a gyermekek érdeklődési köre, igényei szerint módosulhat. Hetente legalább egy napot külsős programnak szentelünk, majd élményeinket a matematika, a magyar nyelv, a környezetismeret tantárgyak alapján feldolgozzuk, eljátsszuk. A kulturális programokon kívül ezeken a napokon kedvünk szerint úszni, korcsolyázni, túrázni megyünk. Az órarendbe építettük az önkifejezés gyakorlásának lehetőségét, amit egymásnak tartott kiselőadások, színdarabok tartásával, vizsgahelyzetek szimulálásával érünk el. A verbális kifejezőkészség, a „kiállás” és a testkép javulását tartjuk szem előtt - egyéniségeket nevelünk.

Azoknak a családoknak ajánljuk Magántanulói csoportunkat, akik egyéni odafigyelést szeretnének kapni egy jó hangulatú, családias környezetben. Akár azért, mert valahol gyermeküket "problémásnak" bélyegezték, akár azért, mert úgy gondolják, hogy egy kislétszámú csoportban a család igényei, a gyermek egyénisége nagyobb hangsúlyt kaphat. KI LEHET MAGÁNTANULÓ? Tovább olvasom...


Cím: 1121 Budapest, Kázmér út 51. · Telefonszám: 06 (30) 895-5395 · E-mail cím: info@botanicon.hu