Családi Napközi Gyermekfelügyelet

Szabad férőhelyek: 2, 3, 4, 5 napos ellátás foglalható 2021 tavaszi vagy szeptemberi kezdéssel. Szeretettel várjuk az érdeklődőket, a bölcsi látogatása egyéni időpontban lehetséges. Bejelentkezés, bővebb infók a bölcsiről itt...

A Hill-top nem csupán gyermekfelügyelet: elsődlegesnek tartjuk a kisgyermekek és szüleik támogatását a közösségbe lépés folyamatában, mely az anyukák munkába állását is segíti. Ezért barátságos környezetben, differenciált bánásmóddal foglalkozunk a hozzánk érkező gyerekekkel. A szülőkkel, családdal történő együttműködésnek fontos szerepe van, a folyamatos kommunikáció a gyermek fejlődését szolgálja. Figyelmet fordítunk a kicsik személyiségének kibontakoztatására, miközben fontosnak tartjuk az önállóságra nevelést is.

Környezeti nevelés, mozgásfejlesztés, zenebölcsi, magyar-angol nyelvi program, kézműveskedés színesíti a nálunk töltött időt, óvodapedagógus és dajka foglalkozik a gyerekekkel. Budán, a Széchenyi-hegy tetején, gyönyörű környezetben, igényesen berendezett villaépületben fogadjuk a gyermekeket. Saját kerttel és tornaszobával is rendelkezünk.

A "napközbeni gyermekfelügyelet" kiscsoportos ellátási forma, melynél minden gyermek kiemelt figyelmet, szerető gondoskodást kap. Így könnyebb a beilleszkedés, rövidebb a beszoktatási idő, kevesebb a betegség, s teljesíthetők az egyéni igények. Minden kisgyerek ezt érdemelné!

Korábban családi napköziként működtünk, a jogszabályok változása után, 2017. január 1-től a "napközbeni gyermekfelügyelet" kategóriába tartozunk. Az üzemeltetéshez szükséges engedélyekkel rendelkezünk, a szakhatóságok ellenőrzése mellett működünk. A korosztály sajátosságainak megfelelő, biztonságos, nívós környezetben fogadjuk a gyermekeket. Bővebb információk: www.hilltoptanoda.hu


Cím: 1121 Budapest, Kázmér út 51. · Telefonszám: 06 (30) 895-5395 · E-mail cím: info@botanicon.hu