Rólunk Kerti tanácsadás

Kertészkedjünk gyerekekkel! Óvodakertek, iskolakertek tervezéséhez, a benne végezhető tevékenységi körök kiválasztásához szívesen segítséget nyújtunk. A tankertekkel kapcsolatos tanácsadáson túl magánszemélyek részére is vállalunk kertfelmérést, zöldséges-, virágos-, gyógynövényes ágyás tervezést. Hogyan tegyük "gyerekbaráttá" a kertet? Hogyan vonjuk be a gyerekeket a kerti munkákba? Ehhez adunk néhány tippet KERTpedagógia című könyvünk alapján.

Új óvodakert vagy iskolakert létesítéséhez, meglévő tankert újragondolásához, bővítéséhez cégünktől tanácsadás kérhető, mely az alábbi elemeket tartalmazza:

- helyszíni felmérés, swot-elemzés,
- tanácsadás a tevékenységi körök kiválasztásához,
- a tankert megtervezése (ágyások, kerti bútorok, madáretetők stb. elrendezése, tájolása),
- építés-kivitelezés felügyelete,
- az ovikert, iskolakert beültetése a gyerekekkel közösen, külön foglalkozás során.

Tanácsadásunk során figyelmet fordítunk a kert ökológiai egyensúlyának megőrzésére vagy helyreállítására, a benne élő állatok védelmére is.

Kérjük, a feladat részletes leírásával, és a helyszín megjelölésével keressen bennünket.

A meglévő és leendő kerttel kapcsolatos tanácsadás, valamint a tervek kivitelezése külön árajánlat tárgyát képezi. Tanácsadásunk során a kert nagysága és a benne elvégzendő feladatok szerinti egyedi árképzést alkalmazunk, számlát adunk. Az egész országban szívesen vállalunk tankerttel kapcsolatos felmérést és tanácsadást.

Esetenként tavaszi vagy őszi kerttisztítást és rendszeres kertfenntartást is vállalunk.

Érdeklődés: info@botanicon.hu


Cím: 1121 Budapest, Kázmér út 51. · Telefonszám: 06 (30) 895-5395 · E-mail cím: info@botanicon.hu