Programok Előadások

Gyógynövényekkel az egészségért 

Szalontai Kriszta vetített képes előadásai a gyógynövényekkel való egészségmegőrzés és gyógyulás lehetőségeit mutatják be. Az előadások azok számára is érthetőek, akik még nem rendelkeznek ismeretekkel a gyógyfüvekkel és hatóanyagaikkal kapcsolatban. Az előadásokat terepi túrák, gyűjtéssel egybekötött gyógynövény ismereti kirándulások teszik színesebbé, így a gyakorlatban, élőhelyükön is megismerhetők a gyógynövények.

Az előadások, kirándulások megrendelhetők iskolák, művelődési házak, nyugdíjasklubok, baráti társaságok számára, de akár céges csapatépítő tréningek hasznos programjai is lehetnek. Kérésre az előadások, terepgyakorlatok gyógytea kóstolóval is kiegészíthetők.
Választható témák:
* A hideg hónapok gyógynövényei

* A tavasz és a nyár gyógynövényei

* Termeszthető gyógyfüvek

* Gyűjthető gyógynövények (elmélet)

* Terepi gyógynövényismeret (gyakorlat)

* Gyógynövények gyerekeknek (iskolai foglalkozás)

Szalontai Kriszta vagyok, kertészmérnök, környezeti nevelő, gyógynövényes könyvek szerzője. Hivatásomról, tevékenységeimről bővebb információk a www.szalontaikriszta.hu oldalon olvashatók.

Ha vezetett kirándulást, gyógynövény ismereti előadást szeretne rendelni tőlem, kérem, keressen meg, és írja le elképzeléseit. A programot a résztvevők igényeihez igazítjuk a helyszínt, a korosztályt és a létszámot figyelembe véve, ezért egyedi árképzést alkalmazok, számlát adok. Az egész országban szívesen tartok előadásokat, foglalkozásokat. Vegye fel velem a kapcsolatot, és segítek összeállítani a legérdekesebb programot. Szeretettel várom érdeklődését!

Szalontai Kriszta * 06-30-895-5395 * info@botanicon.hu
 


Cím: 1121 Budapest, Kázmér út 51. · Telefonszám: 06 (30) 895-5395 · E-mail cím: info@botanicon.hu