Táborok Öko táborok

Idén nyáron is több turnusban, eltérő tematikával szervezünk ÖKO és KERTÉSZtáborokat.

 

2018. július 16-20. ÖKO TÁBOR
irány az erdő: tájékozódás és viselkedés az erdőben, állati nyomok keresése, meteorológiai megfigyelések, az erdő szintjei és lakói, szezonális gyógynövények megismerése, erdészeti és természetvédelmi alapismeretek, gyermekvasutas kirándulás játszótérre. BETELT!
 

2018. augusztus 13-17. ÖKO TÁBOR
állatok nyomában: a tankert és az erdő állatai, madármegfigyelés és nyomkeresés, Állatbarát tanösvény bejárása, rovarhotel készítés és állatvédelem, háziállatok tartása és gondozása, gyermekvasutas kirándulás a Béka-tóhoz és játszótérre. BETELT!

 

2018. augusztus 27-31. ÖKO TÁBOR
terepszemle: iránytű és térképhasználat, tájékozódási és természetvédelmi alapismeretek, meteorológia, vadon élő állatok megfigyelése, erdőkóstoló (som, gyógynövények), gyermekvasutas kirándulás erdei fitneszparkba és játszótérre. MÉG 5 HELY VAN!

* JELENTKEZÉS TÁBORBA IDE KATTINTVA

Bővebb tájékoztatás, árak az INFORMÁCIÓK menüpontban található. 

Mivel legtöbb táborunk teltházas, a komoly érdeklődőket kérjük, hogy mielőbb foglaljanak, hogy biztosítani tudjuk a helyet gyermeküknek. KERTÉSZTÁBORainkat is ajánljuk figyelmükbe. MINDEN JELENTKEZÉST VISSZAIGAZOLUNK! Ha két napon belül nem kap választ, kérem keressen telefonon vagy e-mailben.Cím: 1121 Budapest, Kázmér út 51. · Telefonszám: 06 (30) 895-5395 · E-mail cím: info@botanicon.hu