Botanicon Tanoda Ki lehet magántanuló?

A köznevelési törvény szerint tankötelezettségét bárki teljesítheti magántanulóként is, akinek ezt a státuszt kérvényezi szülője az iskola igazgatójánál. Leendő elsősöknek is szükséges beiratkozni a körzeti vagy választott iskolába, majd kérvényezni a magántanulói státuszt. Körzeti iskola esetén ezt a szülő feladata intézni. Azonban lehetőség van partneriskolánkba is beiratkozni, ahol barátságos légkörben, előre egyeztetett módon történik a vizsgáztatás. Tanodánk segítséget nyújt abban, hogy a gyermekek a nálunk megszokott családias bánásmódban részesüljenek a félévi és év végi vizsgáik során is, így sikerélményük legyen és növekedjen önbizalmuk. Szeretettel várjuk érdeklődésüket!

Látogatáshoz egyéni időpont kérhető: 06-30-895-5395 tanoda@botanicon.hu

Ki járhat Tanodánkba? Magántanuló státuszú általános iskolás gyermek, valamint olyan "problémásnak" minősített általános iskolás gyermek, akinek fejlesztéséhez nem szükséges fejlesztőpedagógus jelenléte.
A Botanicon Tanoda nem iskola, hanem magántanulói közösség. Segítünk abban, hogy a gyermekkor a gyermekről szóljon, ne a tananyagról. Nevelési elveink a Neill-féle Summerhilli Szabad Iskola és a Scsetyinyin-féle Orosz Életiskola, valamint Carl Rogers személyközpontú felfogásához állnak közel. Szeretettel várjuk a gyermekeket egy oldott, barátságos légkörben, az élet szép és érdekes dolgaival!
Tanodánk 2018. szeptemberétől első és második osztályos gyermekeket fogad hétköznap 8-16.30 óráig. Tanodánkat szülői hozzájárulásból működtetjük. Árak, információk...

Amennyiben érdeklődik Tanodánk iránt, jelentkezzen táborainkba, írjon e-mailt, vagy tegye fel kérdését a Jelentkezés menüpontban.

"KISTESTVÉRÜNK" A HILL-TOP TANODA, AHOVÁ BÖLCSIS ÉS OVIS GYEREKEKET VÁRUNK. Tovább olvasom...


Cím: 1121 Budapest, Kázmér út 51. · Telefonszám: 06 (30) 895-5395 · E-mail cím: info@botanicon.hu